Kaffekurs

Vår kaffekurs är en enklare grundutbildning anpassad för kaffeintresserade privatpersoner som vill lära sig lite mer om denna fantastiska värld. Fokus ligger på att ha roligt och att alla deltagare ska lyckas göra en riktigt bra latte eller cappuccino.

Kursen är på tre timmar, en timme är teori där du får lära dig lite om kaffets bakgrund, hur det odlas, processen från skörd till rostning, etc. Sen följer ca två timmars praktik vid maskinerna där du får lära dig hur du brygger en bra espresso och träna på att skumma mjölk och hälla latteart.

Du kommer även att få prova olika sorters kaffe så att du kan känna skillnaden mellan olika blandningar och rostprofiler.

Självklart får alla deltagare ett diplom med sig hem efter avslutad kurs!

Våra kaffekursledare är erfarna baristor med stor kärlek till sitt hantverk och som verkligen brinner för uppgiften att sprida sina kunskaper vidare.

Blir du nyfiken? Besök ditt närmsta kafé så berättar vi mer!

Pris: 695 kr

Kaffekurs – den perfekta gåvan!

Födelsedag, jubileum, student, julklapp, eller bara för att visa uppskattning till någon du tycker om. Vill du ge bort en upplevelse, välj en som smakar gott.

Privatkurs?

Kompisgänget, kollegorna, möhippan eller svensexan. Lär er allt om kaffe samtidigt som ni umgås, vi skräddarsyr kaffekursen för just er.

Frågor? maila oss på kaffekurs@barista.se

Anmäl dig här

1. Köp

Köp ett presentkort laddat med en kaffekurs på något av våra kaféer.

2. Välj

Välj i vilken stad du vill gå kursen, aktuell kurslokal i de olika städerna kan variera beroende på antalet deltagare men alla lokaler vi använder ligger nära centrum och med goda kommunikationsmöjligheter.
Alla anmälda deltagare får information i god tid före kursen med adress till kurslokal och annan info.

Välj även vilket datum du vill gå kursen. Normalt så håller vi en kurs varannan månad så vi uppdaterar regelbundet med nya datum.

3. Anmäl

Fyll i dina uppgifter och ditt presentkorts smartpasskod i formuläret. Smartpasskoden hittar du på kortets baksida.

4. Bekräfta

Tryck på ”skicka”. Du får upp en bekräftelse direkt på skärmen.

En vecka före kurstillfället kommer det att skickas ut ett påminnelsemail till alla deltagare med information om adress till kurslokal etc.

Tyvärr har vi upptäckt ett problem med att inte alla anmälningar kommer fram, vi håller på att lösa problemet men under tiden får du gärna skicka ett mail till kaffekurs@barista.se där det står att du anmält dig och till vilket datum.

Lund

Datum

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Din Smartpasskod (obligatorisk):

Stockholm

Datum

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Din Smartpasskod (obligatorisk):

Göteborg

Datum

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Din Smartpasskod (obligatorisk):

Kaffekurs i Lund