Fika på Barista så bjuder vi på lunch – i Etiopien!

10% rabatt till dig

Många barn i världen går inte i grundskola, utan måste bidra till sin familjs försörjning. Genom gratis skolmat och matpaket med hem lönar det sig för familjerna att sätta barnen i skolan.

Varje gång du betalar med ditt Stammiskort så bidrar vi med 2 kr, vilket räcker till en skolmåltid, till FNs insamlingsprojekt ”Skolmat”. 100 köp motsvarar en termin i skolan. Följ ditt antal på kvittot.

Skolan Barista stödjer ligger i Muka Dhera, Etiopien och där har skolmaten inneburit att 91% av barnen i trakten går i skolan, mot bara 10% i grannprovinsen. Kl. 10.00  varje dag svensk tid serveras skolmaten.

På förstasidan kan du följa exakt hur många som serveras idag.

Registrera ditt kort

Åh no! Inte fler kort i plånkan, tänker kanske du…

Och vi förstår dig. Även om vårt kort är snyggt och gjort av trä från Härjedalen så kan du istället regga dig med ditt körkort . Easy peasy. Bara prata med våra baristor så fixar de till dig.

Det här får du!

När du betalar med Baristas Stammiskort får du följande förmåner:

  • 10% rabatt på hela ditt köp
  • Varje köp genererar 2kr till en skolmåltid i Etiopien via FNs skolmatsprojekt.

Hur går det ihop?

Det gör det inte om inte fler kunder aktivt kommer till oss än till konkurrenterna. Lägre marginaler kompenseras av mer lojala kunder. 78.000 stamkunder på en så liten kedja som vi ännu så länge är visar att affärsidén engagerar.

Det finstilta

Minsta laddning är 100 kr.

  • Rabatten gäller inte på kampanj- och paketpriser.
  • Rabatten kräver att du har täckning på ditt kort.
  • Insatta pengar går inte att ta ut i kontanter och kan inte föras över till annat kort. Har du däremot flera stammiskort hemma så kan vi föra ihop dessa till ett.
  • Används inte kortet på fem år upphör det att gälla.

Välkommen som Stammis!